به گزارش ایرنا، سردار 'احمد سوداگر' چهارشنبه شب در نشست هم اندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان افزود: 82 درصد این دانشجویان از دانشگاه آزاد اسلامی و 18 درصد از دانشگاه های دولتی، پیام نور و علمی كاربردی بوده اند.
وی با بیان این كه امروز 20 درصد از اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس از سرداران و امیران دوران هشت سال دفاع مقدس هستند، تصریح كرد: 700 استاد دوره های مدرسی این درس را گذرانده اند و گواهی تدریس دارند.
به گفته وی، جمع كسانی كه این دوره ها را گذرانده اند یك هزار و 600 نفر است كه باقی مانده آنان در حال دریافت مدرك طی دوره هستند.
وی اظهار داشت: اساتید این درس باید دوره چهار روزه توانمندسازی را گذرانده باشند تا هم زبانی و اطلاع از همه زوایای جنگ حاصل شود.
وی با بیان این كه 28 نفر از اساتید این درس از بانوان هستند، یادآور شد: در مدت شش ترمی كه این درس ارائه شده، اثربخشی خاص و عام آن دیده شده است.
رییس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس اضافه كرد: تا قبل از ارائه این درس نگاه دانشگاه به حوزه دفاع مقدس نگاهی ضعیف و متأثر از فیلم ها و كتاب ها بود، اما اكنون به این موضوع رسیده اند كه دفاع مقدس مفاهیم علمی و كاربردی دارد كه تاكنون به آن پرداخته نشده است.
وی بیان داشت: در آینده ای نزدیك ابلاغیه 4 رشته ادبیات، مهندسی، جغرافیا و تاریخ در این حوزه نیز به دانشگاه های سراسر كشور ارسال خواهد شد.
سوداگر در ادامه گفت: دانشگاه های ایران استاد محور است اما اساتید نیز بر اساس سرفصل ها منبع معرفی می كنند و نمی توانند سرفصل ها را تغییر دهند.
وی تصریح كرد: زمان و تعداد واحد در این درس، كم و محتوا گسترده است و این دو واحد بیشتر برای خودشناسی، داشنگاه شناسی و شناساندن خود به دانشگاه بوده است.
وی افزود: فضای دانشگاه ها آماده است و جا دارد در كاروان های نور نیز از این اساتید استفاده شود.
7467/602/508